Regulamentul Forumului

In jos

Regulamentul Forumului

Mesaj Scris de Ada la data de Mar 11 Aug 2009, 13:06

Regulamentul este acelasi ca pe RPG Maniacs. "Drepturile de autor" ii revin Andruskai

Regulament

1. Orice user care se inscrie, este rugat sa intre la topicul "Welcome" si sa-si faca o prezentare, deschizand un nou topic de discutie.

2. Fiecare user poate folosi un singur cont. Inregistrarile multiple si folosirea mai multor conturi duce la stergerea conturilor secundare si banarea contului principal.

3. Este interzisa postarea de informatii, fisiere, etc cu incalcarea dreptului de autor, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. ( In caz de vreti sa prezentati ceva dintr-un articol folositi cuvintele voastre ).

4. Folosirea excesiva a MAJUSCULELOR, smileys-urilor sau caracterelor colorate este interzisa. (caracterele colorate sunt folosite de moderatori si administratori pentru a edita posturile)

5. Este interzis atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, rasismul, comportament nepotrivit sau ofensator.

6. Este interzis ca ceilalti moderatori sa editeze posturile cu rosu. Aceasta culoare le este destinata numai administratorilor.

7. Nu faceti dublu/multiple post (in caz de nevoie editati mesajul anterior).

8. Inainte de a posta un nou topic, asigura-te ca subiectul nu a fost discutat de alti useri in prealabil. Foloseste optiunea SEARCH pentru a fi sigur ca nu incalci regulamentul. Adminii si Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge sau inchide un asemenea topic.

9. Nu se va folosi limbajul de messenger (tz, k, sh etc) pentru a evita neintelegerile si pentru a incuraja, totodata, folosirea corecta a limbii.

10. Un post trebuie sa aiba cel putin 10 cuvinte pentru a nu fi considerat un SPAM. (aceasta regula nu se aplica la sesctiunea Jocuri)

11. Incalcarea oricarei reguli va duce la WARN. Acumularea a cinci WARN-uri, va duce la banarea contului pe o perioada de patru saptamani.

12. Evitati off-topicul! Nu deviati de la subiect, iar daca totusi o faceti, incercati sa fie cat mai pe scurt si evidentiati aceasta deviere cu "OffTopic:*text*" , apoi anuntand revenirea la subiectul de discutie cu "OnTopic:*text*" (se pot folosi, bineinteles, prescurtarile: OffTopic = off; OnTopic = on)


* Orice post considerat total off-topic va fi sters de moderatori, fara avertizare prealabila.

* Staff-ul are dreptul de a schimba regulamentul ori de cate ori se considera a fi necesar intr-un nou post in continuarea topicului. (Atentie! Niciun membru al staff-ului nu va adauga/schimba reguli fara a se consulta in prealabil cu ceilalti membri.)


Regulament ChatBox

1. Insultele si injuriile sunt INTERZISE
2. Incercati sa evitati limbajul de mess, pentru ca sunt anumite persoane care nu-l inteleg.
3. Incercati sa scrieti cat de cat corect din punct de vedere gramatical
Ada
Ada
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 133
Data de inscriere : 11/08/2009
Varsta : 24

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum