Personajul Meu

In jos

Personajul Meu

Mesaj Scris de Aveqetura la data de Sam 24 Sept 2011, 15:03

Numele Personajului : Julietta Elle Seymour
Specia : Om

Ocupaţia : A cochetat cu meseria de Profesoară de Farmece şi Profesoară de muzică. Preferă să lucreze mai degrabă într-o bibliotecă. Dă sfaturi când are timp…

Varsta Personajului : 30 ani

Trecutul Personajului : A terminat Conservatorul de Muzică, fiind capabilă să cânte la diferite instrumente muzicale. Preferatele ei sunt harpa, pianul şi vioara. A urmat apoi o Scoala de Farmece si Vrajitorii si s-a specializat pe Farmece, dar nu a practicat prea mult „meseria”.

Provine dintr-o familie modestă, dar cu o istorie zbuciumată. Pleaca la Hogwarts de indata ce ramane singura pe lume, sperand ca in marele Hogwarts isi va gasi ceva de lucru si ar putea fi utila celor de-acolo.

Descrierea Personajului :
înalta (1,70 fară tocuri), măsuri aproape de „perfectul” 90-60-90, şolduri plăcut ondulate, picioare lungi, ce-i dă un aspect de felină, mâini lungi terminate cu degete fine, păr lung negru ajungând până la talie – îl împleteşte uneori sau îl aranjează într-un coc elegant, ochi violet-albaştrii, uneori schimbători, după starea de spirit.

Poza Personajului :
Personalitatea Personajului : Ca orice altă femeie, Julietta a cunoscut atât partea depresivă, cât şi cea optimistă a vieţii. Deşi au fost momente care au facut-o să se retragă, a ştiut mereu să se ridice. Acest lucru o face o femeie ce nu renunţă niciodată, chiar dacă aşa pare pe moment. Viaţa a învaţat-o că oricât de greu ar fi, nu trebuie să renunţe, să-şi piardă speranţa. Pe langă determinarea ei de oţel, Julietta ascunde o fragilitate de care se temea chiar şi ea.
Aveqetura
Aveqetura
Newbie
Newbie

My Name : Aveqetura
Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 24/09/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum